Bonus till företagets säljare

Callcenters och företag har olika bonusprogram de använder för att motivera sina säljare till stordåd. Resor brukar vara en sådan populär morot som gärna gärna belönar sina stjärnsäljare med. Nu har ni möjlighet att skänka resor till era säljare mot en minimal kostnad för företagets del - och ni kan testa det gratis i en vecka.

På min site Digital Nomad Marketing marknadsför jag flera olika produkter, bland annat en där man kan skänka bort hotellnätter till sina kunder för att ööka sin försäljning - men - det finns inget som hindrar att man istället skänker bort hotellnätter som bonus till sina säljare för att uppnå samma effekt; mer försäljning, bättre resultat, högre motivation hos säljarna.

Hur är det möjligt att skänka bort hotellnätter? Det hela är mycket enkelt. Faktum är att 30 procent av hotellrummen står obokade under ett år, vilket är en ren förlust inte endast för hotellen utan även omgivande verksamhet på den ort där hotellen finns. Det är dessa hotellrum vi har tillgång till. Det är alltså win/win för alla när hotellrummen är fullbelagda. Att låna ut en säng och ett rum är inga problem för någon som äger ett hotell för vad de egentligen tjänar pengar på är mat, dryck, SPA-erbjudanden, casino, Golf, shopping, nattklubbar och så vidare.

När man skriver ut ett hotellcertifikat till kund eller säljare levereras certifikatet via mail. Mottagaren måste acceptera erbjudandet inom sju (7) dagar och har därefter 18 månader på sig att utnyttja erbjudandet. Det som tillkommer är skatten som tyvärr inte går att förhandla bort - och flyget - men i övrigt kan mottagaren boka rum för hela sin familj med partner och barn. Ju fler som kommer - ju mer pengar tjänar man på hotellet och platsen dit resan går. Inga gruppresor erbjuds dock så man kan inte skicka hela teamet på 20 personer på ett certifikat.

För att se om detta verkligen fungerar; gå in på min sajt här Digital Nomad Marketing och påbörja din gratis-vecka - och så skriver du ut det första certifikatet åt dig själv.

Trevlig resa!

Deborah Englund

Digital Nomad Marketing

Resor som Bonus till säljare

 

Kommentarer

Populära inlägg