Skribent

Att du hittat hit visar att jag gjort någonting rätt. Nu kan jag hjälpa dig med marknadsföringen online.

Jag är har många års erfarenhet från säljyrket och utöver detta är jag kunnig inom SEO och en skicklig skribent. 
Nu bistår jag er vid marknadsföringen av er websida.
Sökmotorerna förändrar ständigt sina algoritmer för att ingen ska kunna knäcka nöten för en förstaplats placering. Anledningen att sökmotorerna agerar på detta vis är naturligtvis att de vill tjäna så mycket pengar som möjligt på att sälja annonsplatser. Detta gäller även Facebook som arbetar på liknande sätt.
Av denna anledning är det ständigt nytt innehåll som gäller för att ranka högt på sökmotorerna idag. 
Med ständigt nya artiklar och inlägg är chansen som störst att man ska få en lyckträff vad gäller sökmotorernas ständigt förändrade algoritmer. Men  framförallt vill inte sökmotorerna ge topplaceringar till webbsidor som är "döda" - dvs sidor där det inte händer någonting - ingen aktivitet. 
Ständigt nya artiklar, bilder och annat material är således a och o för möjligheterna att ranka högt.
Här hjälper jag till.
Jag kan skriva artiklar på daglig basis  och sen sköter jag tekniken som leder nya besökare till er webbsida och era evenemang. 

Man kan ha byggt en väldigt fin webbsida men ändå inte få besökare beroende på att man inte anlitat någon som hjälper till med det tekniska och för att man själv inte vet hur det går till. 


Jag arbetar med olika metoder för att föra nya besökare och leads till er webbsida. Förutom att jag skriver artiklar och vet hur jag ska jobba med sökord etc Jag arbetar även utifrån länkarbete.
Varje länk på mina sidor som "pekar mot" din webbsida - hjälper din webbsida att klättra på Sökmotorerna. 
Detta är en viktig metod för att ranka högt på sökmotorer som Google, Bing och Yahoo etcetera - att man har andra siter som rekommenderar (pekar mot) den egna siten. 
Ju fler länkar från andra siter som pekar mot den egna webbsidan - dess bättre för placeringen på sökmotorerna. Så poängen med att marknadsföra sig via andra webbsidor är långt mer avancerad än att synas med sin artikel - det är ett viktigt arbete för sidans placering på sökmotorerna. 
 
Hör av er så ska vi se vad vi kan göra för att din site ska få en så effektiv marknadsföring som möjligt. Normalt sett är sökmotoroptimeringstjänster en dyr historia - men vi kan resonera oss fram till en lämplig prisbild.


I når mig via tel: 0768-355960
Skype: Cosmicbiz
Epost: info@deborahenglund.com

Deborah Englund 

Deborah
Deborah Englund
Populära inlägg